Компанія Arneg: 40 років довіри та визнання

На сьогоднішній день компанія Arneg небезпідставно вважається одним з найбільших у світі виробників торгового холодильного устаткування. Компанія займається виробництвом найрізноманітніших вітрин, прилавків, стелажів, які вигідно вирізняються з-поміж інших не лише зручністю у використанні, але й неймовірною витонченістю.


Компанія Arneg була заснована наприкінці 60-х років в Італії з метою виробництва комерційного холодильного обладнання. Протягом усього часу свого існування компанії вдалося досягти шаленого успіху та визнання споживачів, насамперед завдяки якісній продукції, яка до того ж чудово виглядала та швидко розкуповувалася.

прилавки Арнег
прилавки Арнег


З часом компанія Arneg почала розширюватися, придбавши інші заводи. В результаті на сьогоднішній день до складу компанії Arneg входять заводи Incold, Intrac та Oscartielle, кожен з яких займається виробництвом свого власного виду продукції. Так, приміром, INTRAC SPA виготовляє торгові стелажі та касові апарати; INCOLD SPA - двері для морозильних і холодильних камер, самі морозильні та холодильні камери Arneg, різноманітні термопанелі; на заводі OSCARTIELLE добре налагоджене виробництво холодильного обладнання з вбудованими та віддаленими агрегатами. На даний час Арнег збудувала свої заводи в Італії, Румунії, Португалії, Росії, США, Канаді, Аргентині, Бразилії, Ірані, Південній Кореї та Австралії.

Визначальною особливістю торгового обладнання Arneg є насамперед його естетична привабливість та продуманий до найменших деталей дизайн у поєднанні з функціональністю, зручністю та найширшим асортиментом. Використовуючи холодильне устаткування Arneg, ви зможете укомплектувати торгову площу як невеликої торгової точки, так і величезного супермаркету. А дизайнери компанії постараються зробити все для того, щоб продукція Arneg приваблювала покупців, була якомога зручніша у використанні, а головне - максимально виграшно показували виставлений на вітрині товар.