Декілька тижнів тому у Німеччині побачив світ небачений раніше селянський еротичний календар на 2011

Декілька тижнів тому у Німеччині побачив світ небачений раніше селянський еротичний календар на 2011 рік. Основне завдання проекту - зруйнувати ментальні уявлення, що закріпилися в соціумі, щодо своєрідної відсталості незграбних "селюків" та разом з цим донести до загалу, що сільське господарство є певним чином привабливим. "Ми досить часто забуваємо, що фермери – це, в першу чергу, успішні підприємці з економічною освітою суттєвимизнаннями, які свого часу штудіювали сільське господарство, а в повсякденному житті очолюють підприємства, несучи відповідальність за численних найманих працівників.

Прийшов момент здійснити щось для їхнього іміджу", - наголошується на офіційному сайті авторів календаря. Вперше селянський еротичний календар з`явився у Швейцарії 2005 року і здобув чималий успіх. У 2010 році невелике швейцарське видавництво надумало створити "німецьку" версію календаря. Найвагоміший принцип залишився аналогічним: моделями виступають мешканці та мешканки сільських місцевостей. Сьогоднішнє німецьке видання в даному аспекті стало другим.

Повідомляється, що така ідея зустріла схвальне визнання серед німецьких фермерів: на кастинг моделей прибули сотні претендентів з різних куточків Німеччини. Окрім того, планується, що ця реклама сільського існування створить сприятливу ситуацію для того, щоб залучити в сільське господарство нові робочі руки та капіталовкладення.