Наймолодші батьки Великобританії ще школярі



Винятки з правила тільки підтверджують його загальне значення. Ця формула відома кожному учневі, який змушений зубрити не лише закономірності мови, а й відхилення від них. Подібно до цього, стереотип, що мешканцям західних країн властиві пізні шлюби, на цих днях спростувала молода пара з Лондона. Їм би в ще ігри бавитися, а вони завели собі живу «ляльку».

Сучасна мода, звісно, дає можливість молодій мамі носити дитину з допомогою слінг-шарфа, не привертаючи зайвої уваги сторонніх перехожих. Мовляв, вийшла погуляти з молодшою сестричкою. Подробнее - мамі сповнилося всього дванадцять років, а новоспеченому татові – 13. Головне, що батьки молодят сприйняли такий факт стримано, без усіляких ексцесів. Сталося те, що сталося, - кажуть вони і готові допомагати своїм дітям виховувати внучку, хоч і шоковані таким раннім початком статевого життя їхніх дітей.

Зрештою, молоді батьки зустрічалися перед народженням своєї первістки цілий рік, тому мова йде про справжні глибокі стосунки, - вважають дідусі і бабусі з обох сторін. А те, що в чомусь не допантрували своїх чад, особливо не переймаються. Хіба можна встежити за ними, молодими і жвавими всі 24 години на добу і протягом семи днів на тиждень, - прокоментував таке своє філософське ставлення тато молодої мами лондонській радіокомпанії. Він навпаки радіє, що в їхній сім’ї – поповнення, прекрасне маленьке створіння.

Слід зазначити, що і британська громадськість поставилася до цієї новини стримано. Більше того, молодята не стали приховувати нічого про новонароджену, навіть розмістили в Інтернеті свою фотографію, на якій вони зазнімкувалися разом з маленькою.