Освіта

Сначала садики, а школы – потом

24.04.2014 20:21 · Освіта
Образование ребенка начинается еще с детского садика.Что бы не говорили сторонники домашнего воспитания, именно в детстве закладываются коммуникативные способности малыша, его способности к социальной адаптации к жизни в обществе.

Косметологічна самоосвіта - вимога часу

22.04.2014 17:40 · Освіта
На яку сферу не обернула би увагу сучасна людина, вона обов'язково наткнеться на якесь нововведення. Повчальна фраза «Вік живи - вік учись» в нашому тисячолітті набула більш глибокий зміст. Сьогодні просто неможливо бути спецом у своїй професії, якщо постійно не цікавитися новинками, які пропонує наука, а слідом їй - і промисловість.

Професія інженера -будівельника

22.04.2014 17:18 · Освіта
Інженер- будівельник контролює процес будівництва, керує доступними йому роботами, управляє монтажем різних конструкцій, проводить контроль якості. Іншими словами, інженер- будівельник на вищій стадії ієрархії робочих сходів - це виконроб. Інженер повинен займатися комплексним проектуванням, також звертати увагу на архітектурну та конструктивну частину вироблених робіт.

Перекваліфікація допоможе пережити важкі часи

17.04.2014 14:39 · Освіта
Все нові матеріали, котрі з’являються на будівельному ринку, дозволяють значно простіше зводити нові чи модернізувати старі приміщення для різноманітних потреб, в тім числі й суспільних. Бажання зменшити витрати, не втрачаючи при цьому на якості виконаних робіт, змушує фахівців шукати нові можливості. Важливу роль в цьому відіграє поінформованість спеціалістів і їх знання властивостей нових старих матеріалів.

Екологічна освіта – питання не одного дня

17.04.2014 14:37 · Освіта
Це свято не віднесеш до професійних чи надто урочистих. Навіть після тринадцяти років його відзначення, воно маловідоме загальній більшості. Йдеться про 12 травня - День екологічної освіти, який в країнах СНД запроваджений ще 1991 року.

Наймолодші батьки Великобританії ще школярі

17.04.2014 14:32 · Освіта
Винятки з правила тільки підтверджують його загальне значення. Ця формула відома кожному учневі, який змушений зубрити не лише закономірності мови, а й відхилення від них. Подібно до цього, стереотип, що мешканцям західних країн властиві пізні шлюби, на цих днях спростувала молода пара з Лондона. Їм би в ще ігри бавитися, а вони завели собі живу «ляльку».